Dorpshuis “Ons Huus”
Beemterweg 25A
7341 PB  Beemte Broekland
Telefoon: 06-27284949
E-mail: info@onshuus.nl

Ben en Gina Kerkstra

Ben en Gina Kerkstra

Zoals velen van jullie al hebben gehoord of gezien heeft Dorpshuis “Ons Huus” een nieuwe beheerder.

In vogelvlucht zal ik wat over mezelf vertellen.
Mijn naam is Ben Kerkstra, getrouwd met Gina en wij wonen in Apeldoorn. Wij hebben twee dochters, de oudste studeert in Breda en de jongste in Leeuwarden.

Wij zijn geboren en getogen “Grunnegers”, opgegroeid in de gemeente Slochteren, welbekend van de gasbel. In Groningen heb ik gewerkt als instellingskok en beheerder op verenigingsgebouwen.
Toe aan een nieuwe uitdaging zijn wij in 1997 verhuisd naar Apeldoorn. Tot voor kort ben ik als beheerder werkzaam geweest op het Dorpshuis Voorst te Voorst. Ook nog een korte tussenstop in Haarle als interim beheerder op een sporthal/sportkantine/dorpshuis eind vorig jaar.

En nu in Beemte Broekland, Dorpshuis “Ons Huus”. In dit mooi verbouwde dorpshuis hoop ik, samen met de Beemtenaren, een gezellige en leuke tijd te hebben.

Dus heeft u iets te vieren of wilt u op een andere manier van het Dorpshuis gebruik maken voor bijvoorbeeld een vergadering, toneelavond of een evenement; neem even telefonisch contact op of loop even binnen en kunnen we onder het genot van een kopje koffie de wensen en mogelijkheden bespreken.

Graag tot ziens in “Ons Huus”.

Ben & Gina Kerkstra

Tel. 06-27284949

Nieuwe beheerder
jeugdgroep Rock Solid