Dorpshuis “Ons Huus”
Beemterweg 25A
7341 PB  Beemte Broekland
Telefoon: 06-27284949
E-mail: info@onshuus.nl

Algemeen

Dorpshuis Ons Huus is gelegen in de buurtschap Beemte Broekland, zes kilometer ten noorden van Apeldoorn. Ons Huus is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Beemte Broekland en omstreken. Het is een plek voor zowel ontspanning als inspanning en de inwoners zijn trots op "hun" dorpshuis.

Naast een ontmoetingsplek is het dorpshuis ook geschikt voor feesten en partijen, voor cultuur, evenementen, vergaderingen en sportieve activiteiten.

Het dorpshuis beschikt over een sportzaal annex feestzaal, diverse vergaderruimten en een gezellig café met terras maar ook over een sportveld. De sportzaal en het sportveld zijn het domein van veel sportactiviteiten terwijl de vergaderruimtes een plek zijn voor inspiratie, waar bruisende activiteiten uit voortbloeien. Rondom het dorpshuis is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en vanzelfsprekend beschikt ons dorpshuis over WIFI.

Diverse plaatselijke verenigingen hebben hun thuisbasis in het dorpshuis. De websites van deze verenigingen kunt u terugvinden onder kolom Links.